Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Karoliina

Pohjakoulutus: Kulttuurintutkija (FM, Turun yliopisto)

Jooga- ja hyvinvointialan koulutukset:
Liiketoiminnan ammattitutkinto,
Hyvinvointineuvoja, Sataedu 2020
Jooga- ja meditaatio-ohjaaja (RYT 200) – hathajooga, minkä lisäksi täydentäviä ohjaajakoulutuksia ja kursseja tyylisuunnissa:
*Joogatrapetsi (ilmajooga)
*Yin Jooga
*GroundingYin® -joogahoidon diplomikoulutus
*Vinyasa Flow jooga, embodied -suuntaus sekä core strength vinyasa
*Thaijoogahieronnan peruskoulutus, Studio Mantrassa Pasi Kuuselan opetuksessa

Luontomatkailun opinnot:
Luonto- ja ympäristöneuvoja (Ammattiopisto Livia)
Green Care -painotteinen maaseutumatkailuyrittäjyyden at
(Ammattiopisto Livia)
Green Care -painotteinen matkailun ohjelmapalvelujen at (Turun Akk)
Metsämieliohjaaja
Luontoyhteysohjaaja
Matkailualan turvallisuuspassi MaTuPa

Muut koulutukset:

Liikuttaja-koulutus
Musiikkiteknologialinja (VSKO)
Taidelinja (Lahden kansanopisto)
Media-alan opintoja (Turun Akk)

Taidekehystysopintoja (DIY Framing, UK)

Toiminut joogaohjaajana vuodesta 2007, tällä hetkellä Onnenjuuren lisäksi Auranlaakson kansalaisopistossa, Säkylän kansalaisopistossa ja Sataopistossa.

Karoliina on myös muusikko, joka tekee omaa musiikkia Korpinheimo-yhtyeessä. Karoliina toimii lisäksi laulajana mm. bluesduo Twelve Bar Ravens:ssa.
Osuuskunta Onnenjuuressa toimii Green Care -hyvinvointiohjaajana ja joogaohjaajana tarjoten myös musiikin ohjelmapalveluja.
Karoliinan tavoitat suoraan sähköpostiosoitteesta karkkilaakso(at)gmail.com. 

Luonto on ollut lapsesta asti minulle erityisen merkityksellinen asia elämässä, ja syvä yhteys luontoon on löytynyt niin synkistä korpimetsistä kuin meren ulapaltakin. Koen luonnon olevan voimallinen opettaja ja kenties paras terapeutti ihmiselle – olemmehan osa luontoa itsekin.

Viime vuosina olen tuntenut tehtäväkseni viedä ihmisiä eri tavoin kokemaan luonto itsessään. Yksi parhaita apuvälineitä siihen on mielestäni jooga, joka auttaa meitä ymmärtämään omia olemuspuoliamme konkreettisella tavalla. Minua on aina kiehtonut joogaharjoituksen vieminen luontoon, jossa elementit ovat käsin kosketeltavissa. Myös joogan ja eläinten eheyttävän ja lempeän läsnäolon yhdistäminen on ollut minulle yksi toteutunut unelma, kun olen jo vuodesta 2017 ohjannut lammasjoogaa Kaiturin tilalla.

Toinen suuri intohimoni on taide sen eri muodoissa; rakastan luovaa prosessia, ääniä, värejä, muotoja ja tekstuureja. Sen lisäksi, että esitän ja teen musiikkia, harrastan myös kuvataidetta. 

Pääasiallinen ammattini on tällä hetkellä toimia joogaohjaajana, ja pyrin kehittymään ja monipuolistumaan ammatissani jatkuvasti.  On mahtavaa ottaa haltuun uusia tapoja voimaantua ja voimaannutta myös muita. 

Keitä me olemme?

Minna

Tuomas

Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com