Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Hoidot

Joogahoidot

Karoliina tekee syvärentouttavia ja uudistavia joogahoitoja, jotka pohjautuvat yin-joogan restoratiivisimpiin asanoihin, thaijoogahierontaan sekä shiatsuun/akupainantaan. Joogahoidossa hoidettava on kehoa lempeästi avaavissa asanoissa ja asanoiden aikana saa samalla hoitoa eri puolille kehoa. Hoito vapauttaa sidekudoksia ja nivelten energiansaantia, lisää aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta, poistaa kuona-aineita, tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Lisäksi käsittely vaikuttaa keskushermostoon rauhoittavasti ja tasapainottaa kehon energiakanavia. Hoito sopii erinomaisesti stressaantuneille!

Karoliinan joogahoidot pohjautuvat hänen saamiinsa koulutuksiin: Karoliina on valmistunut GroundingYin -joogahoitajaksi GroundingYin:n kehittäjän Minna Anderssonin diplomikoulutuksesta syksyllä 2019 sekä suorittanut perustason thaijoogahierontakoulutuksen Pasi Kuuselan opissa.

Hoidon vaikutukset kestävät useammasta tunnista n. vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Joogahoidot voidaan tehdä Karoliinan hoitotilassa Yläneen Heinijoella tai muussa sovitussa paikassa. Hoito voidaan tehdä yksilöhoitona, parihoitona tai pienelle ryhmälle. Karoliinan hoitohuoneella yksilöhoidon hinta on 40€ / n. 1,5h ja parihoito 60€ / n. 2h.

Thaijoogahieronta

Karoliina tekee toisena hoitomuotona thaijoogahierontaa. Thaijoogahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka on sekoitus itämaisia ja länsimaisia tekniikoita: venytyksiä, rullauksia, paineluja, faskian käsittelyä ja joogaliikkeitä.

Hoidossa käydään läpi koko keho aloittaen jaloista ja edeten kohti päätä. Hoidon aikana hieroja kääntelee ja venyttää hoidettavaa eri asentoihin. Hoidon kautta voidaan saavuttaa mielen ja kehon kokonaisvaltainen rentoutuminen, poistaa lihasjännityksiä, lisätä kehon notkeutta ja liikkuvuutta, vähentää lihaskipuja, edistää mielenrauhaa.

Thaijoogahieronta on noin 2500 vuotta vanha hierontamuoto, jonka juuret tulevat intialaisesta ayurveda-perinteestä, kiinalaisen lääketieteen akupunktiotekniikasta ja joogan venytysliikkeistä.

Hoidon vastaanottaja on pukeutunut joustaviin vaatteisiin, ja hoito tehdään lattialla alustalla. Öljyjä ei käytetä tässä hoitomuodossa.

Karoliina on suorittanut thaijoogahieronnan peruskoulutuksen vuonna 2019 Pasi Kuuselan opissa ja tekee hoitoja toistaiseksi opiskelijahintaan 40€/1h 15min. Hoito voidaan tehdä esim. Karoliinan tiloissa Yläneen Heinijoella. Hoito voidaan tehdä myös asiakkaan tiloissa tai muussa sovitussa paikassa, lämpimällä säällä myös luonnon helmassa!

Mikäli olet kiinnostunut hoidosta, ota yhteyttä: karkkilaakso(at)gmail.com / 040 – 76 25 772 WhatsApp.

Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com