Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimo

Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimo on monitaiteinen yhtye, joka yhdistelee uudella tavalla runoutta ja musiikkia. Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimo ammentaa luonnosta, mytologiasta ja mystiikasta. Runot kietoutuvat musiikkiin, joka on tummasävyistä, melodista ja folk-/bluesvaikutteista.

Sudenkorentokuiskaaja eli maskulainen Veera Ruohomäki on sana- ja kuvataiteilija, jonka työskentely on monitaiteista. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin vuodesta 2004 alkaen. Veeran omin valokuvin kuvittama esikoisrunoteos Minä odotan myrskyä julkaistiin vuonna 2013. Hän on esiintynyt erilaisissa juhla- ja runotilaisuuksissa ja kirjamessuilla. Runot ja sanojen voima on Veeran ilmaisun keskiössä.

Korpinheimon takaa taasen löytyvät yläneläiset muusikot Karoliina Laakso (Osuuskunta Onnenjuuresta) ja Timo Kosonen. Karoliina & Timo ovat esiintyneet yhteisissä kokoonpanoissa pitkälti yli kymmenen vuoden ajan, erityisesti juurimusiikin saralla. Korpinheimon musiikki on Karoliinan ja Timon omaa tuotantoa, ja Karoliina tekee myös uuden aluevaltauksen suomenkielisten laulutekstien muodossa. Laulussa, koskettimissa ja perkussioissa Karoliina; kitaroissa ja bassossa Timo.

Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimon voit buukata keikoille ja myös yksityistilaisuuksiin, ota yhteyttä: karkkilaakso(at)gmail.com tai veera.ruohomaki(at)gmail.com.

Facebook-sivun löydät osoitteesta: facebook.com/SudenkorentokuiskaajaKorpinheimo

Instagram: @skkhband https://www.instagram.com/skkhband/

Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimo
Sudenkorentokuiskaaja & Korpinheimo
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com