Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Musiikki, taide ja kädentaidot

Mindfulness-taide, kädentaidot ja taidelähtöiset menetelmät esim. luontoyhteystapahtuman yhteydessä tai omana ohjelmanumeronaan. Tehdään erilaisia mindfulness-taideharjoituksia, joissa tärkeintä on prosessi, ei niinkään lopputulos. Voidaan tehdä ohjatusti myös vaikkapa perinteisiä intiaanikäsitöitä (Ojo de Dios, Dream Catcher) tai muita helppoja askarteluja, joissa käytetään ensisijaisesti luonnosta löytyvää irtomateriaalia. Myös kierrätysmateriaalien käyttö on mahdollista. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä taidetta luonnossa ja luonnon innoittamana. Askartelu/taidepajan pituus riippuu ryhmän koosta ja työn luonteesta.

Musiikin ohjelmapalvelut
Tapahtumiin on mahdollista liittää jonkinlainen musiikillinen hetki vaikkapa yhteislaulutuokion merkeissä tai ohjelmanumerona. Kysy lisää mahdollisuuksista Karoliinalta.
Osuuskunta Onnenjuuren kautta on buukattavissa myös yläneläinen bluesduo Twelve Bar Ravens, jossa toimii laulajana Onnenjuuren Karoliina. Twelve Bar Ravens esittää monipuolisesti letkeää blues-musiikkia 1920-luvulta lähtien aina nykypäivään saakka. Twelve Bar Ravens on buukattavissa lähes minne tahansa bileistä ja perhejuhlista hämyisiin kuppiloihin. Duon oma sähköposti on twelvebarravens(at)gmail.com, ja Facebook-sivu facebook.com/TwelveBarRavens.

Lisäksi Karoliinan suomenkielistä musiikkia tekevä Korpinheimo esiintyy yhdessä Sudenkorentokuiskaajan, sanataiteilija Veera Ruohomäen kanssa erilaisissa tilaisuuksissa, seuraa tapahtumakalenteria. 🙂

Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com