Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Musiikki, taide ja kädentaidot

Kädentaidot ja taidelähtöiset menetelmät esim. luontoyhteystapahtuman yhteydessä tai omana ohjelmanumeronaan. Tehdään ohjatusti yhdessä vaikkapa perinteisiä intiaanikäsitöitä (Ojo de Dios, Dream Catcher) tai muita helppoja askarteluja, joissa käytetään ensisijaisesti luonnosta löytyvää irtomateriaalia. Myös kierrätysmateriaalien käyttö on mahdollista. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä taidetta luonnossa ja luonnon innoittamana. Askartelu/taidepajan pituus riippuu ryhmän koosta ja työn luonteesta.

Musiikin ohjelmapalvelut
Tapahtumiin on mahdollista liittää jonkinlainen musiikillinen hetki vaikkapa yhteislaulutuokion merkeissä tai ohjelmanumerona. Kysy lisää mahdollisuuksista Karoliinalta.
Osuuskunta Onnenjuuren kautta on buukattavissa myös yläneläinen bluesduo Twelve Bar Ravens, jossa toimii laulajana Onnenjuuren Karoliina. Twelve Bar Ravens esittää monipuolisesti letkeää blues-musiikkia 1920-luvulta lähtien aina nykypäivään saakka. Twelve Bar Ravens on buukattavissa lähes minne tahansa bileistä ja perhejuhlista hämyisiin kuppiloihin. Duon oma sähköposti on twelvebarravens(at)gmail.com, ja Facebook-sivu facebook.com/TwelveBarRavens.

TwelveBarRavens
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com