Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Paketit

Järjestämme yhteistyössä Toivolan Kievarin kanssa kokous- ja tyky-paketteja toivomusten mukaan. Toivolan Kievari on Vahdon Tortinmäessä sijaitseva lämminhenkinen matkailu-, juhla-, ja kokoustila. Kurjenrahkan kansallispuisto luo puitteet, joissa korostuvat luontoon liittyvät palvelut kokouspäivän lomassa. Pikkukievariin mahtuu 25 henkeä, lämpimään vuodenaikaan käytössä on myös suurempi tila 90 hengelle. Kokoustiloissa on nettiyhteys, televisio ja videotykki.

Esim. Metsämieli-paketti: Lähdetään metsään! Metsämielituokio Kurjenrahkan metsissä. Ohjattu läsnäolon ja pysähtymisen hetki. Metsämieli-menetelmä sisältää erilaisia mielentaitoja vahvistavia harjoituksia, jotka perustuvat luonnon tutkittuihin terveysvaikutuksiin. Harjoitusten kautta opitaan avaamaan aisteja ja rentoutumaan, tunnistamaan omia tunteita ja selkeyttämään tavoitteita. Harjoitukset sopivat kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Metsämielituokio voidaan toteuttaa esim. Kurjenrahkan kansallispuiston Karpalopolulla, ja sen kesto on n. 1,5h.

Lähdetään Kievariin! Retken jälkeen kokoonnutaan lämminhenkiselle matkailutilalle Toivolan Kievariin nauttimaan isännän ja emännän noutopöydän herkuista. Valittavana eri menu-vaihtoehtoja. Ruokailun lomassa voi pitää omaa ohjelmaa tai yhdistää loppuun vielä saunomista, villiyrttiopastusta tai hemmotteluhoitoja.

Minimi 7 henkeä, hinta alk. 39€/hlö.

Myös muut Onnenjuuren palvelut, kuten metsäjooga, on mahdollista yhdistää pakettiin Metsämielen tilalle tai sen lisäksi.

Varaukset Toivolan Kievariin: toivolankievari.com, puh. 044 295 5639
info(at)toivolankievari.com

Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com