Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lammasjoogaa Kaiturin tilalla

21. toukokuun klo 18:00 - 19:15

20€

Varma kevään merkki on Kaiturin tilan lammasjoogat kukkivien omenapuiden alla! Tule mukaan tekemään lempeä joogaharjoitus lampaiden kanssa laitumella! Joogan ohjaa Karoliina Onnenjuuresta.

Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen, ja aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen, jos sinulla on liikuntarajoitteita, mikäli haluat, että ne otetaan huomioon harjoituksessa.

Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ulkokäyttöön. Pukeudu säänmukaisiin, joustaviin vaatteisiin.

Tapahtuma maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Valitettavasti meillä ei ole liikuntapasseja tai mobiilimaksusovelluksia käytössä.

Tapahtumassa on säävaraus: sateella joogaa ei voida järjestää. Tarkista, että yhteystietosi, myös puhelinnumero on oikein, sillä viime hetken peruuntumiset esim. sään takia ilmotetaan tekstiviestillä. Jooga peruuntuu myös, mikäli siihen ilmoittautuu alle 8 henkilöä.

Voit ilmoittaa useamman henkilön samoilla yhteystiedoilla, mutta jokainen henkilö tulee ilmoittaa erikseen (päivitä sivu), jotta paikkalaskuri pysyy ajan tasalla. Osallistumisen peruutukset mieluusti viimeistään vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomista varauksista perimme joogan hinnan lukuun ottamatta ylitsepääsemättömiä esteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
21. toukokuun
Aika:
18:00 - 19:15
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kaiturin tila
Nälkänummentie 19
Masku, Varsinais-Suomi 21250 Suomi
+ Google Map
Puhelin
050 524 3278
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.