Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lammasjoogaa Kaiturin tilalla (Masku)

18. toukokuun klo 18:00 - 19:15

20€

Huom.! Helatorstai

Tule tekemään lempeä joogaaharjoitus yhdessä lampaiden kanssa laitumella. Lampaat saavat osallistua harjoitukseen oman tuntemuksensa mukaan. 🙂 Lampaita saa rapsutella vapaasti harjoituksen aikana, ja myös sen jälkeen on varattu hetki tähän.

Harjoitukseen tarvitset mukaan oman jooga-alustan, säänmukaiset ja joustavat vaatteet sekä vesipullon. Harjoituksen voi tehdä paljain jaloin, sukkasillaan tai joustavilla kengillä.

Harjoitus sopii kaikille peruskuntoisille, joilla ei ole suuria liikuntarajoitteita. Ilmoitathan mahdollisista liikuntarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. tapahtumassa on säävaraus: sateella jooga peruuntuu ja ilmoitamme tästä sähköpostitse tai viime kädessä tekstiviestillä, joten tarkista, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein. Pyrimme järjestämään korvaavan joogan, mikäli vain mahdollista. Jooga peruuntuu myös, mikäli siihen on ilmoittautunut alle 10 henkeä.

Voit ilmoittaa useamman henkilön, mutta jokainen tulija tulee ilmoittaa erikseen omalla nimellään (päivitä sivu), jotta paikkalaskuri pysyy tahdissa. Voit kuitenkin käyttää yhtä puhelinnumeroa/sähköpostia, jos toimit yhteyshenkilönä.

Joogan hinta on 20€/hlö sisältäen arvonlisäveron. Jooga maksetaan paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Valitettavasti liikuntasetelit eivät ole meillä käytössä.

Mikäli joudut perumaan joogan, ilmoitathan siitä viimeistään vuorokautta aiemmin sähköpostitse (osuuskuntaonnenjuuri(at)gmail.com). Muussa tapauksessa perimme joogan hinnan lukuun ottamatta ylitsepääsemättömiä esteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
18. toukokuun
Aika:
18:00 - 19:15
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kaiturin tila
Nälkänummentie 19
Masku, Varsinais-Suomi 21250 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
050 524 3278
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.