Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Runojooga: voimaeläimet (Turku, Halinen)

9. toukokuun klo 18:15 - 19:45

25€

Tule kokemaan aivan uudenlainen joogaharjoitus voimaeläinten kanssa! Eläimet symboloivat vahvuutta ja viisautta – vapautta. Harjoituksessa ne kertovat meille erityislaatuisista ominaisuuksistaan, joiden myötä saattaa löytää jotain uuttaa myös itsestään. Kaiken taustalla mieltä silittää pohjoinen luonto. Harjoitus on rauhallinen ja hidastempoinen, yin- ja hathajoogaan pohjautuva kokonaisuus, jonka aikana sanataiteilija Veera Ruohomäki kuljettaa osallistujat voimaeläinten maailmaan uusien runojensa kautta. Joogan ohjaa Karoliina Osuuskunta Onnenjuuresta.

Tarvitset mukaan oman jooga-alustan, mukavat, joustavat vaatteet sekä peiton loppurentoutusta varten. Voit lainata joogabolsterin ja -tiiliä paikan päällä, mutta jos omistat sellaiset, voit ottaa myös omat mukaan.

Harjoitus sopii kaikille, joilla ei ole suuria liikuntarajoitteita. Ilmoitathan mahdollisista liikuntarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

 

Tapahtuma maksetaan paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Hinta (25€/hlö) sisältää arvonlisäveron. Voit ilmoittaa useamman tulijan samoilla yhteystiedoilla, mutta jokainen tulija tulee ilmoittaa erikseen omalla nimellään (päivitä sivu), jotta paikkalaskuri pysyy tahdissa.

Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten ilmoitathan ajoissa, mikäli et pääsekään paikalle, viimeistään 2 vrk ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen perimme joogan hinnan lukuun ottamatta ylitsepääsemättömiä esteitä. Jooga peruuntuu, mikäli siihen on alle 5 ilmoittautunutta.

 

Tiedot

Päivämäärä:
9. toukokuun
Aika:
18:15 - 19:45
Hinta:
25€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Osuuskunta Onnenjuuri
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.