Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lammasjoogaa Hellämielen tilalla (Loimaa, Mellilä)

20. kesäkuun klo 18:00 - 19:15

20€

Tule tekemään lempeä joogaaharjoitus yhdessä lampaiden kanssa laitumella. Lampaat saavat osallistua harjoitukseen oman tuntemuksensa mukaan. 🙂 Lampaita saa rapsutella vapaasti harjoituksen aikana, ja myös sen jälkeen on varattu hetki tähän.

Joogan jälkeen voit ostaa kahvia/teetä ja lettuja tilalta.

Harjoitukseen tarvitset mukaan oman jooga-alustan, säänmukaiset ja joustavat vaatteet sekä vesipullon. Harjoituksen voi tehdä paljain jaloin, sukkasillaan tai joustavilla kengillä.

Harjoitus sopii kaikille peruskuntoisille, joilla ei ole suuria liikuntarajoitteita. Ilmoitathan mahdollisista liikuntarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. tapahtumassa on säävaraus: sateella jooga peruuntuu ja ilmoitamme tästä sähköpostitse tai viime kädessä tekstiviestillä, joten tarkista, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein. Pyrimme järjestämään korvaavan joogan, mikäli vain mahdollista. Jooga peruuntuu myös, mikäli siihen on ilmoittautunut alle 10 henkeä.

Voit ilmoittaa useamman henkilön, mutta jokainen tulija tulee ilmoittaa erikseen omalla nimellään (päivitä sivu), jotta paikkalaskuri pysyy tahdissa. Voit kuitenkin käyttää yhtä puhelinnumeroa/sähköpostia, jos toimit yhteyshenkilönä.

Joogan hinta on 20€/hlö sisältäen arvonlisäveron. Jooga maksetaan paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Valitettavasti liikuntasetelit eivät ole meillä käytössä.

Mikäli joudut perumaan joogan, ilmoitathan siitä viimeistään vuorokautta aiemmin sähköpostitse (osuuskuntaonnenjuuri(at)gmail.com). Muussa tapauksessa perimme joogan hinnan lukuun ottamatta ylitsepääsemättömiä esteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
20. kesäkuun
Aika:
18:00 - 19:15
Hinta:
20€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hellämielen tila
Sorontie 52
Loimaa, Varsinais-Suomi 32300 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
040 065 4518
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Varaa paikkasi!

20 paikkaa jäljellä

Tietosuojaseloste
Loading gif