Arkistot
Kategoriat
luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Laidunjooga hevosten ja lehmien seurassa (Yläne, Tourula)

16. kesäkuun klo 18:00 - 19:30

20€

Ihana iltajooga laitumella. Joogaamme hevosten ja kahden lehmän seurassa, ja eläinten läheisyys ja joogaajaa ympäröivä laidunluonto ovat kokemuksena rauhoittavia. Harjoituksen ohjaa Karoliina Onnenjuuresta, ja harjoitus on hidastempoista hathajoogaa, jonka myötä aistimme yhteyttämme luontoon ja sen elementteihin. Harjoitus sopii lähes kaikille, ilmoitathan kuitenkin mahdollisista liikuntarajoitteista ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom. sateen sattuessa jooga peruuntuu, ja se siirretään seuraavaan keskiviikkoon 21.6. klo 18.00 mikäli tulijoita on tarpeeksi. Jooga peruuntuu myös, jos siihen on alle 4 ilmoittautunutta.

Voit ilmoittaa useamman henkilön, mutta jokainen tulija tulee ilmoittaa erikseen omalla nimellään (päivitä sivu), jotta paikkalaskuri pysyy tahdissa. Voit kuitenkin käyttää yhtä puhelinnumeroa/sähköpostia, jos toimit yhteyshenkilönä.

Paikka: Yläneen Tourulassa. Tarkempi osoite ja ajo-ohjeet ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa infokirjeessä. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein.

Varustus: joustavat sään mukaiset vaatteet, vesipullo, mahdollisesti tarvitsemasi aurinko- ja/tai hyönteissuojaus ja joogamatto tai jokin muu alusta. Halutessasi voit ottaa mukaasi peiton loppurentoutusta varten.

Joogan hinta on 20€/hlö (sis. alv) sisältäen harjoituksen jälkeisen yrttiteehetken. Jooga maksetaan paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Valitettavasti liikuntasetelit eivät ole meillä käytössä.

Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä viimeistään vuorokautta ennen sähköpostitse (osuuskuntaonnenjuuri(at)gmail.com). Muussa tapauksessa perimme joogan hinnan lukuun ottamatta ylitsepääsemättömiä esteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
16. kesäkuun
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
20€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tourula
Tourula
Yläne, 21900 Finland
+ Google Map
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Varaa paikkasi!

7 paikkaa jäljellä

Tietosuojaseloste
Loading gif