Arkistot
Kategoriat
Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsäjoogaa ja luontoyhteysharjoituksia Kurjenrahkalla

elokuu 11 klo 12:45 - 14:30

20€

Tehdään ekopsykologisia luontoyhteysharjoituksia sekä metsäjoogaa Kurjenrahkalla. Harjoitusten kautta avaudutaan kokemaan yhteys ympäröivään luontoon, osana kokonaisuutta. Samalla harjoitetaan tietoisuustaitoja ja lisätään hyvinvointia ja voimavaroja. Sopii kaikille, joita kiinnostaa mielen ja kehon hyvinvointi sekä luonnossa liikkuminen. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita.

Ekopsykologia on psykologian suuntaus, jossa painotetaan ihmisen ja luonnon välistä yhteyttä. Lähtökohtana on, että ihminen on osa luontoa ja että ihmisen ja luonnon hyvinvointi kulkevat käsi kädessä.

Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisin, ota mukaan myös vesipullo, mahdollisesti istuin- tai jooga-alusta, jos haluat istua harjoitusten aikana. Joogaharjoitus tehdään seisten.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon alla olevasta linkistä, ja saat automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi – huom. tarkasta roskapostikansiosi, jos viestiä ei näy! Kun ilmoittautumisesi on tullut meille, lähetämme sinulle ennakkolaskun. Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, palautamme maksun täysimääräisenä tilillesi. 8.8. jälkeen ilmoittautuminen on  sitova. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, ota yhteyttä: osuuskuntaonnenjuuri(at)gmail.com. Viime hetken ilmoittautumiset ja tiedustelut myös samaan osoitteeseen.

Kannattaa hyödyntää Fölin liikennöinti Turusta Kurjenrahkalle! Aikataulun näet tästä linkistä. Bussi jää n. 700 metrin päähän Kurjenpesästä, jonka pihalla tapaamme. Olethan ajoissa paikalla, sillä siirrymme heti klo 12.45 syvemmälle metsään.

Tapahtuman hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Ohjaajana toimii Onnenjuuren green care- ja joogaohjaaja Karoliina Laakso

Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
elokuu 11
Aika:
12:45 - 14:30
Hinta:
20€

Järjestäjä

Osuuskunta Onnenjuuri

Tapahtumapaikka

Kurjenrahkan kansallispuisto
Kuhankuonontie 68
Pöytyä, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.luontoon.fi/kurjenrahka
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com