Arkistot
Kategoriat
Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lempeä hathajooga Tortinmäen kylätalolla

tammikuu 27 klo 18:00 - huhtikuu 14 klo 19:15

90€

Tule nauttimaan lempeistä joogahetkistä Tortinmäen kylätalolle! Näiden tuntien tarkoituksena on rentoutuminen, uudistuminen sekä lepohermoston aktivoiminen. Teemme kehoa pehmeästi avaavan hathajoogaharjoituksen, hengitysharjoituksia ja tunnin loppupuolella myös joitain restoratiivisia, pitkäkestoisia asanoita sekä loppurentoutuksen. Tunnilla voidaan käyttää rauhallista taustamusiikkia. Viimeisellä kurssikerralla teemme pidemmän Jooga Nidra – joogin uni -syvärentoutuksen. Kurssi sopii myös aloittelijoille, ennakkotietoja joogasta ei tarvita.

 

Ota mukaan vähintään itsesi pituinen jooga-alusta. Ota mukaan myös paksu viltti/peitto ja halutessasi iso/muhkea tyyny. Pukeudu joustavasti, mutta tarpeeksi lämpimästi. Jalassa voi olla vaikkapa villasukat.

 

Kurssin kesto on 10 kertaa kevään aikana. Tunteja ei pidetä talvilomaa edeltävänä sunnuntaina 17.2. eikä 24.3. Kurssin viimeinen tunti pidetään 14.4. Jokaisen tunnin kesto on 1h 15min.

 

Kurssi toteutuu, mikäli sille on ilmoittautunut to 24.1. mennessä vähintään 10 henkilöä. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi 24.1. asti (peruutuslinkki yllä), minkä jälkeen lmoittautuminen on sitova ja peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta (poislukien ylitsepääsemättömät esteet, kuten loukkaantuminen tms.). Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumiset yläpuolella olevalla kaavakkeella tai osuuskuntaonnenjuuri(at)gmail.com.

 

Huom. asanoissa liikutaan lattiatason ja seisoen tehtävien asanoiden välillä, ollaan polvillaan ja varataan painoa hieman myös käsille/ranteille, joten merkittävistä liikuntarajoitteista tulee ilmoittaa etukäteen ohjaajalle.

 

Ohjaajana toimii jooga- ja meditaatio-ohjaaja (RYT200) Karoliina Laakso Osuuskunta Onnenjuuresta.

Tiedot

Alkaa:
tammikuu 27 klo 18:00
Loppuu:
huhtikuu 14 klo 19:15
Hinta:
90€

Tapahtumapaikka

Tortinmäen lava
Säkyläntie 1335
Tortinmäki, Turku 21340 Suomi
+ Google Map

Järjestäjät

Osuuskunta Onnenjuuri
Tortinmäen kyläyhdistys
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.

fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi