Arkistot
Kategoriat
Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juurifest Kurjenrahkalla Suomen luonnon päivänä!

elokuu 25 klo 12:00 - 17:00

Osuuskunta Onnenjuuri järjestää ensimmäistä kertaa yhteistyössä Kuhankuonon Puodin kanssa Juurifestin, joka on rento ja kesäinen tapahtuma metsän syleilyssä, hyvän akustisen musiikin ja ruoan saattelemana. Oodi suomalaiselle luonnolle! 🙂

Minna Twice – Poetry sung

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, mutta paikalta voi ostaa herkullisia grillattuja leipiä, myös kasvisvaihtoehtoja ja erityisruokavalioihin sopivia. Leivät valmistaa Emilian ja Nicon Eväät.

Puodista saa myös mm. kahvia, leivonnaisia ja jäätelöä sekä käsitöitä ja pientuottajien herkkuja.

Tapahtuman musiikillisesta annista vastaa kolme esiintyjää:

Minna Twice pukee elämyksiään ja mietteitään rauhoittaviksi äänimaailmoiksi. Lempeä musiikki aaltoilee ja hengittää; viisaus piilee yksinkertaisuudessa. Turussa toimivan poikkitaitelevan Nia-ohjaajan sävellystyö alkoi vuonna 2009, kun nauhoittaminen oli ainoa tapa jäsentää pään sisällä kuuluvia harmonioita. Ominaista Minna Twicen musiikille onkin toiveikas tunnelmointi. Sittemmin julkaistut “notes to self” (2012) ja myös CD-levynä ilmestynyt “Soft Are the Sounds” (2016) löytyvät kummatkin täältä.

Twelve Bar Ravens

Yläneläinen bluesduo Twelve Bar Ravens esittää akustisesti ja monipuolisesti bluesia 1920-luvulta nykypäivään – sekä kaikkien tuntemia blues standardeja että arkistojen unohdettuja aarteita. Lisäksi Ravens esittää Juurifesteillä blues rockia ja 60/70-lukujen pop-musiikkia. Ravensissa toimii laulusolistina Onnenjuuren Karoliina ja kitaroiden varressa nähdään Timo.

Jim Landon on Turussa vaikuttava englantilainen muusikko, jonka musiikkia on kuvailtu eksistentiaaliseksi indie folkiksi. 

Jim Landon

 

Hanna-Sisko Onnela on Lahdessa asuva kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Onnelan teoksissa ovat luonto ja eläimet voimakkaasti läsnä. Sadunomainen suomalaisista alkujuurista ammentava taide kutsuu katsojaa etsimään oman luontonsa polkuja. Onnela maalaa Juurifesteillä kankaalle Kurjenrahkan eläinmetsää. Osallistu teokseen, ja tule kertomaan, minkä eläimen tahtoisit nähdä ilmestyvän metsään!

Hanna-Sisko Onnela: Vuori sisälläni 2016 (omakuva)

 

 

Voit ottaa mukaan viltin/retkituolin nurmikolle musiikin kuuntelua varten.

Tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin. Tervetuloa! 🙂

Tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä

 

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 25
Aika:
12:00 - 17:00

Järjestäjät

Osuuskunta Onnenjuuri
Kuhankuonon Puoti

Tapahtumapaikka

Kuhankuonon Puoti
Kuhankuonontie 65
Pöytyä, Varsinais-Suomi 21930 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
045 1336772
Kotisivu:
https://www.facebook.com/pg/kuhankuononpuoti
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com