Arkistot
Kategoriat
Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Filosofinen kävely Ruissalossa: kuluttamisen etiikka

kesäkuu 20 klo 17:30 - 19:00

15€ - 20€
Filosofiaa metsässä1

Filosofiakävelyjen kesäkauden 2018 teemasanana on ETIIKKA. Kävelyillä on tällä kertaa mahdollisuus tutustua sekä maailman kulttuurien eettisiin periaatteisiin että monipuolisesti arki- ja yhteiskuntaelämän eettisiin kysymyksiin.

Filosofisessa kävelyssä luonto tarjoaa autenttisen alustan irtaantua arkipäivän itsestäänselvyyksistä ja asettua rauhassa filosofiseen suhteeseen maailman kanssa.  Kävely muodostuu lyhyistä luennoista sekä etapeista, jotka sisältävät yksin, pareittain ja ryhmänä suoritettavia pohdiskeluharjoituksia. Harjoitusten myötä tutustutaan yleisesti filosofisen ajattelun luonteeseen ja syvennytään valittuun teemaan. Jokaiselta kävelyltä saat mukaasi tietoruudukon, josta löydät tiivistetysti kävelyn asiasisällön.
Kävely sopii kaikenikäisille eikä sille osallistuminen edellytä ennakkotietoja filosofiasta. Halu ihmetellä ja aatostella riittää mainiosti.

Arvio kestosta: noin 1.5 h (kesto riippuu osallistujien määrästä), tapaaminen Honkapirtillä.

Hinta per hlö: 20€/15€ (vähävaraiset). Hinta sisältää arvonlisäveron 24% Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Neljä henkeä pienemmän osallistujamäärän tapauksessa kävely perutaan, ja maksu palautetaan tilillesi täysimääräisenä, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy. Ilmoittaudu tälle kävelylle viimeistään 17.6. alla olevalla kaavakkeella. Saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi – tarkista roskapostikansiosi, mikäli viestiä ei näy! Tämän jälkeen lähetämme sinulle ennakkolaskun sähköpostitse. Jos ilmoittautumisen suhteen on ongelmia, ota yhteyttä: kestoteko(at)gmail.com. Viime hetken ilmoittautumiset/kyselyt samaan osoitteeseen. Mikäli perut tulosi ilmoittautumisajan jälkeen, maksu palautetaan vain painavista syistä.

Voit myös valita neljästä kävelystä muodostuvan itsellesi mieluisan kokonaisuuden. Hinta per hlö: 70€/50€ (vähävaraiset).
Voit myös valita kuudesta kävelystä muodostuvan itsellesi mieluisan kokonaisuuden. Hinta per hlö: 100€/75€ euroa. Näissä tapauksissa kirjoita ”lisätietoja” -kenttään haluamasi kokonaisuus.

Voit myös kasata itse ryhmän kasaan ja ehdottaa omaa aihetta filosofiselle kävelylle. Lähetä ehdotuksesi sähköpostiin: kestoteko(at)gmail.com.

Ohjaajana toimii Onnenjuuren filosofi Tuomas Tiainen.

Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 20
Aika:
17:30 - 19:00
Hinta:
15€ - 20€

Järjestäjä

Osuuskunta Onnenjuuri

Tapahtumapaikka

Honkapirtti
Albert Ravilan raitti
Turku, Varsinais-Suomi 20100 Suomi
+ Google Map
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com