Arkistot
Kategoriat
Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 tilaajan joukkoon

luonto - hyvinvointi - kestävä kehitys

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Filosofinen kävely Kurjenrahkalla: intialainen etiikka

heinäkuu 1 klo 13:15 - 14:45

15€ – 20€

Filosofiakävelyjen kesäkauden 2018 teemasanana on ETIIKKA. Kävelyillä on tällä kertaa mahdollisuus tutustua sekä maailman kulttuurien eettisiin periaatteisiin että monipuolisesti arki- ja yhteiskuntaelämän eettisiin kysymyksiin.

Filosofisessa kävelyssä luonto tarjoaa autenttisen alustan irtaantua arkipäivän itsestäänselvyyksistä ja asettua rauhassa filosofiseen suhteeseen maailman kanssa.  Kävely muodostuu lyhyistä luennoista sekä etapeista, jotka sisältävät yksin, pareittain ja ryhmänä suoritettavia pohdiskeluharjoituksia. Harjoitusten myötä tutustutaan yleisesti filosofisen ajattelun luonteeseen ja syvennytään valittuun teemaan. Jokaiselta kävelyltä saat mukaasi tietoruudukon, josta löydät tiivistetysti kävelyn asiasisällön.
Kävely sopii kaikenikäisille eikä sille osallistuminen edellytä ennakkotietoja filosofiasta. Halu ihmetellä ja aatostella riittää mainiosti.

Arvio kestosta: noin 1.5 h (kesto riippuu osallistujien määrästä), tapaaminen Kurjenpesällä, jonne on 700m:n kävelymatka Fölin pysäkiltä. Hyödynnä Fölin kulku Turusta Kurjenrahkalle kesän aikana! Aikataulun näet tästä linkistä.

Hinta per hlö: 20€/15€ (vähävaraiset). Hinta sisältää arvonlisäveron 24% Minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Neljä henkeä pienemmän osallistujamäärän tapauksessa kävely perutaan, ja maksu palautetaan tilillesi täysimääräisenä, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy.

Ilmoittaudu tälle kävelylle alla olevalla kaavakkeella. Saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi – tarkista roskapostikansiosi, mikäli viestiä ei näy! Tämän jälkeen lähetämme sinulle ennakkolaskun sähköpostitse. Jos ilmoittautumisen suhteen on ongelmia, ota yhteyttä: kestoteko(at)gmail.com. Viime hetken ilmoittautumiset/kyselyt samaan osoitteeseen. Mikäli perut tulosi ilmoittautumisajan jälkeen, maksu palautetaan vain painavista syistä.

Voit myös valita neljästä kävelystä muodostuvan itsellesi mieluisan kokonaisuuden. Hinta per hlö: 70€/50€ (vähävaraiset).
Voit myös valita kuudesta kävelystä muodostuvan itsellesi mieluisan kokonaisuuden. Hinta per hlö: 100€/75€ euroa. Näissä tapauksissa kirjoita ”lisätietoja” -kenttään haluamasi kokonaisuus.

Voit myös kasata itse ryhmän kasaan ja ehdottaa omaa aihetta filosofiselle kävelylle. Lähetä ehdotuksesi sähköpostiin: kestoteko(at)gmail.com.

Ohjaajana toimii Onnenjuuren filosofi Tuomas Tiainen.

Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on loppunut tai paikat ovat täynnä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 1
Aika:
13:15 - 14:45
Hinta:
15€ – 20€

Järjestäjä

Osuuskunta Onnenjuuri

Tapahtumapaikka

Kurjenrahkan kansallispuisto
Kuhankuonontie 68
Pöytyä, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.luontoon.fi/kurjenrahka
Proudly powered by WordPress & Tayp Theme by IshYoBoy.com